Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu şi Tamaş pot fi convocaţi dacă tricolorii înving Luxemburg şi Franţa

"N-am vorbit cu Adrian Mutu, dar nu poate el la telefon să mă convingă să revin asupra deciziei. Şi Tamaş, şi Mutu ar avea o şansă să fie din nou convocaţi dacă România ar învinge în aceste două jocuri. Deci, băieţii ar trebuie să joace şi pentru ei în aceste două meciuri", a spus Piţurcă.
Selecţionerul a menţionat că doar fundaşul echipei FC Porto Cristian Săpunaru i-a menţionat că România are nevoie de Mutu şi Tamaş.
"Nu s-a rugat niciun jucător de mine să-i convoc din nou. A fost doar în discuţia cu Săpunaru, el mi-a zis că avem nevoie de ei. Eu i-am răspuns: «ştiu că avem nevoie de ei, nu trebuie să-mi spui tu»", a relatat Piţurcă.
Jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş nu au evoluat în meciul amical San Marino, din 10 august, ei fiind excluşi din lotul pentru această partidă de selecţionerul Victor Piţurcă, după ce s-au prezentat cu întârziere la hotelul unde era cazată echipa naţională. După meci, selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat că cei doi jucători nu vor mai fi convocaţi la echipa naţională.
Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Luxemburgului la 2 septembrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Josy Barthel, şi reprezentativa Franţei la 6 septembrie, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul preliminariilor Euro 2012.
Categorie articol: 

Comentarii