Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutu şi Tamaş, excluşi definitiv de la echipa naţională

"S-a întâmplat un eveniment mai neplăcut. Cei doi (n.r. - Mutu şi Tamaş) au părăsit cantonamentul luni seară, unde au fost, ce au făcut e mai puţin important, însă decizia este în momentul de faţă că nu vor mai fi convocaţi la echipa naţională. Sunt eliminaţi definitiv de la echipa naţională", a declarat Piţurcă la conferinţa de presă de după amicalul cu San Marino, câştigat de România cu scorul de 1-0.
Selecţionerul a precizat că regretă ceea ce s-a întâmplat, însă pentru el regulile sunt stricte: "Regulile sunt stricte la mine, trebuiau să ştie şi ei. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, am pierdut doi jucători valoroşi, dar viitorul nu se poate decide în aceste condiţii".
Victor Piţurcă a menţionat că cei doi jucători nu vor fi convocaţi la echipa naţională nici dacă va exista o perioadă de criză. "Credeţi că o echipă stă în unul sau doi jucători? Şi dacă vom pierde, vom pierde pe mâna altor jucători, care sunt profesionişti. Nu s-a respectat programul echipei naţionale, ne-am despărţit, şi cu asta-basta. Aici nu e vorba de scuze. Când ajungi la echipa naţională trebuie să fii profesionist sută la sută. Nu am ştiut luni seară, am aflat abia marţi după antrenament. Dacă voi mai apela vreodată la ei, voi apela doar atunci când echipa va avea rezultate. Eu nu am nevoie de salvatori".
Categorie articol: 

Comentarii