Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Muscă a adus trei puncte Daciei Unirea în derby-ul cu Academica Clinceni

Dacia Unirea a câştigat cu 1-0 derby-ul cu Academica Clinceni, însă scorul putea fi unul mult mai mare în favoarea gazdelor ţinând cont de numărul ocaziilor de gol pe care l-au avut elevii lui Alin Pânzaru. Golul victoriei a fost înscris de brăileni după o fază de manual. Petean s-a distrat cu flancul stânga al apărării oaspeţilor, a centrat în faţa porţii, iar golgeterul Daciei Unirea, Alexandru Muscă, a trimis mingea cu latul, din patru metri, în plasa porţii apărate de căpitanul echipei vizitatoare, Andrei Marinescu. "Ne-am păstrat tradiţia din acest sezon competiţional şi am învins pe teren propriu una dintre formaţiile care au declarat că doresc să promoveze în prima ligă. Vom fi în continuare o nucă tare pentru toate aspirantele la promovare", a declarat Alin Pânzaru după meci.
Pentru Dacia Unirea urmează o săptămână cu două deplasări grele, miercuri la Dunărea Călăraşi şi sâmbătă la Gloria Buzău.
Mai multe detalii despre partidă şi declaraţiile complete ale antrenorului Alin Pânzaru vi le prezentăm în ediţia de luni.
Categorie articol: 

Comentarii