Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Munitie si 30 de kilograme de droguri

Politia italiana a descoperit munitie si circa 30 de kilograme de hasis si marijuana intr-o tabara de romi de la Altamura (provincia Bari, sud-est), arestind o persoana, in cadrul controalelor efectuate vineri pe intregul teritoriu italian, pentru identificarea strainilor fara drept de sedere.
Potrivit paginii electronice a agentiei ANSA, politia italiana efectueaza in prezent investigatii, pentru a stabili cine a adus si ascuns in tabara munitia si substantele stupefiante.
Tabara de romi de la Altamura este compusa din patru-cinci baraci in care locuiau circa 20 de persoane.
In timpul controalelor, politia a folosit bariere fotoelectrice ale serviciilor de pompieri.
Autoritatile italiene au demarat, joi, ample operatiuni de control si evacuare a taberelor de romi de la periferiile oraselor, in urma adoptarii, miercuri seara, in regim de urgenta, a unui decret-lege al Consiliului de Ministri, referitor la inlesnirea procedurilor de expulzare a cetatenilor comunitari.
Masura a fost luata de Guvernul de la Roma imediat dupa agresarea si violarea unei femei de catre un rom de origine romana.
Autoritatile din Roma, Milano, Napoli, Torino si Florenta au inceput sa alcatuiasca listele cu numele romanilor care ar putea fi expulzati din motive de siguranta publica, numarul persoanelor aflate in aceasta situatie ridicindu-se la aproximativ 5.000.
La Roma, politia a efectuat descinderi in taberele ocupate de romi, de la periferiile orasului, retinind mai multe persoane.
Categorie articol: 

Comentarii