Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Mumia de la ștreașina casei": Este vorba despre un bărbat de 54 de ani, mort din iulie

* ieri, polițiștii au stabilit cine este bărbatul găsit spânzurat, săptămâna trecută, în curtea unei locuințe de pe strada Cloșca * este vorba despre un brăilean de 54 de ani, domiciliat în municipiu, care a fost recunoscut de familie * s-a stabilit că decesul ar fi survenit încă din luna iulie

 

Polițiștii au făcut lumină în cazul «Mumia de la streașina casei». În urma anchetei efectuate, oamenii legii au reușit să stabilească identitatea bărbatului găsit spânzurat în curtea unei locuințe de pe strada Cloșca, descoperirea fiind făcută, săptămâna trecută, de proprietarii veniți de la muncă din Franța.

Cel care a decis să își pună capăt zilelor, în casa unor necunoscuți, văzând probabil că nu locuia nimeni acolo, este un bărbat de 54 de ani, cu domiciliul în municipiul Brăila. Acesta a fost recunoscut de către membrii familiei.

S-a stabilit și data probabilă a decesului persoanei în cauză, fiind vorba despre luna iulie.

Reamintim că descoperirea macabră a fost făcută în ziua de 10 septembrie. Proprietarii veniseră acasă în seara de 9 septembrie, însă obosiți de pe drum, au mers la culcare, mai ales că se înoptase. Abia a doua zi dimineață au văzut trupul neînsuflețit agățat în ștreang. Oamenii au dat imediat alarma la numărul de urgență 112, polițiștii deplasându-se la fața locului pentru efectuarea anchetei, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.
Categorie articol: 

Comentarii