Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Multescu crede ca FC Vaslui poate obtine macar un egal cu Steaua

Antrenorul Gheorghe Multescu a declarat, vineri, ca FC Vaslui ar putea obtine cel putin un rezultat de egalitate in meciul cu Steaua, daca jucatorii sai vor sti sa profite de absentele din lotul "ros-albastrilor", transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Avem sansa ca Steaua nu va putea conta pe o parte dintre titulari, iar noi trebuie sa profitam. Speram la un rezultat cel putin la fel de bun ca anul trecut (n.r. - meciul Steaua - FC Vaslui, scor 2-2, din etapa a XV-a) si cred ca vom reusi sa obtinem macar un egal in intilnirea cu Steaua", a spus Multescu.
Tehnicianul formatiei vasluiene a comentat si suspiciunile privind un eventual aranjament in meciul de simbata, dupa speculatiile facute in jurul partidei din ultima etapa a campionatului trecut, cind Steaua s-a impus la Vaslui cu 4-0 si a cistigat titlul. "Nu stiu nimic despre ce s-a intimplat atunci, pentru ca nu eram antrenor la Vaslui la vremea respectiva. Cit voi fi eu aici, nu se pune problema aranjamentelor, fie ele cu Steaua, fie cu alta echipa. Daca vad ca se petrec asemenea lucururi, voi pleca singur, pentru ca nu vreau sa fiu partas la gesturi suburbane. Am incredere in jucatori", a punctat Multescu.
Gheorghe Multescu nu va putea conta in meciul cu Steaua pe Ionut Voicu, in continuare accidentat, dar nici pe cei patru jucatori pe care i-a testat in aceasta saptamina, deoarece portarul Sergio Leite (Portugalia), fundasii Nuno Gomes (Portugalia) si Ognjen Paripovici (Serbia) si atacantul bosniac Aleksander Madar nu au intrat in posesia "cartilor verzi".
Echipa FC Vaslui va fi incurajata la meciul cu Steaua de aproximativ 150 de suporteri, care se vor pleca spre Bucuresti simbata dimineata, cu trei autobuze puse la dispozitie de municipalitate.
Partida Steaua - FC Vaslui se va disputa simbata, la ora 19.00, in etapa a IV-a a Ligii I.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii