Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Multe surprize in prima etapa a Cupei Romaniei la fotbal

Echipele inscrise in Campionatul judetean de fotbal au sustinut in week-end-ul trecut primele meciuri oficiale din aceasta primavara. Etapa judeteana a Cupei Romaniei la fotbal nu a fost lipsita de surprize. Prima, si cea mai mare o reprezinta eliminarea echipei Rompas Vadeni. Formatia care, in campionat, face legea in seria I a fost intrecuta cu 2-1 de Dunarea Tichilesti. Alte doua echipe care cocheteaza cu primele locuri in clasament, Spicul Rimnicelu si Vointa Sutesti s-au calificat abia dupa loviturile de departajare.
Tot la capitolul surprize se poate incadra si victoria obtinuta de Viitorul Galbenu in fata singurei reprezentante a Ligii a IV-a care a participat la aceasta faza a competitiei, Vointa Visani.
O partida echilibrata si cu multe faze de poarta s-a derulat la Cazasu intre nou infiintata FC Steaua Braila si Soimii Unirea. Formatia vizitatoare a deschis repede scorul, in minutul 3 prin Nicolae Nechifor insa dupa numai 16 minute Florin Bratu a restabilit egalitatea. Dupa pauza echipa antrenata de Emil Cataros si Florin Latu a controlat in totalitate jocul si a mai inscris de inca doua ori prin Gagu si Martinescu. FC Steaua ar fi putut cistiga insa mult mai categoric daca nu ar fi ratat alte cinci-sase mari ocazii de gol. In afara de cei trei marcatori de la invingatori s-au mai remarcat Chiriac, Subtirica si Olmazu.

Rezultatele inregistrate in "Cupa Romaniei"
Stanriz Stancuta - Recolta Tufesti 3-1
Avintul Chiscani - Pandurii Tudor Vladimirescu 9-2
Unirea Maxineni - Infratirea Gemenele 1-5
Unirea Tricolor Scortaru Vechi - Spicul Rimnicelu 3-4
FC Steaua Braila - Soimii Unirea 3-1
Dunarea Tichilesti - Rompas Vadeni 2-1
Unirea Gradistea - Vointa Sutesti 5-6
Steaua Perisoru - AS Bordei Verde 3-0 omologat
Vointa Baraganu - Recolta Ciocile 2-1
Spicul Zavoaia - Petrolul Ulmu 4-2
Steaua Satuc - Unirea Faurei Sat 1-5
AS Jirlau - Vointa Plopu 5-3
Viitorul Galbenu - Vointa Visani 3-0
Categorie articol: 

Comentarii