Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Multe noutăţi la reunirea echipei Viitorul Ianca

• Cosmin Necoară a fost desemnat director sportiv • Laurenţiu Ivan şi Victor Olenic sunt noii antrenori ai echipei care a promovat în Liga a III-a • Gabriel Preda, Dragoş Mucuţă şi Coteţ sunt primele achiziţii • echipa se va pregăti la Ianca şi la Plopu • au fost stabilite datele primelor meciuri amicale

 

Luni, 15 iulie, lotul echipei Viitorul Ianca s-a reunit la stadionul Ştefan Vrăbioru, iar jucătorii au efectuat primul antrenament în vederea sezonului competiţional 2019-2020, unul în care vor evolua în Liga a III-a.

La reunire s-au consemnat multe noutăţi, atât în staff-ul administrativ cât şi în cel tehnic. O primă noutate o reprezintă desemnarea lui Cosmin Necoară ca director sportiv, însă cel care a promovat ca antrenor formaţia din Ianca în Liga a III-a, va activa în continuare şi ca jucător.

Conducerea tehnică este una foarte tânără, Laurenţiu Ivan a fost desemnat antrenor principal, iar Victor Olenic, antrenor secund. Însă şi Olenic va continua să joace şi în teren pentru Viitorul Ianca.

La reunirea lotului s-au consemnat şi trei prezenţe noi în lot, este vorba despre fundaşul central Gabriel Preda, fostul căpitan de echipă de la Sportul Chiscani, Dragoş Mucuţă, atacant care a evoluat şi în Liga a II-a la Dacia Unirea, dar şi la alte formaţii de Liga a III-a şi Coteţ, unul dintre fotaliştii care au evoluat în mai multe partide, sezonul trecut, pentru Dacia Unirea.

“Noi ne bazăm pe întreg lotul care a reuşit promovarea, nu dorim să ne despărţim de nimeni dar acest lucru nu înseamnă că nu vor fi modificări. Deja am transferat trei jucători, Preda, Mucuţă şi Coteţ, toţi cu experienţa Ligii a III-a cel puţin şi suntem în discuţii şi cu alţi fotbalişti. Laurenţiu Ivan şi Olenic vor sta pe banca tehnică. Eu am preluat funcţia de director sportiv şi împreună cu antrenorii vom forma o echipă care să ducă Viitorul Ianca spre realizarea obiectivului, ocuparea unui loc în prima jumătate a clasamentului. Atât eu cât şi Olenic ne vom continua şi activitatea sportivă ca jucători”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al echipei Viitorul Ianca.

În următoarea perioadă nou promovata Viitorul se va antrena la Ianca şi la Plopu.

Au fost stabilite datele primelor meciuri amicale. Pe 20 iulie, Viitorul Ianca va juca cu CSM Râmnicu Sărat, pe 25 iulie cu Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, formaţie care, de asemenea, a promovat în această vară în Liga a III-a. Pe 31 iulie, Viitorul Ianca va evolua în Cupa României, iar pe 3 august va susţine un nou test de verificare în compania Oţelului Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii