Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Multe infringeri in prima etapa a Cupei Federatiei la box

Sala Alutus din Mangalia a gazduit, simbata trecuta, intilnirea tur dintre echipele de boxeri ale zonelor, Dobrogea - Dunarea de Jos si Bucuresti, contind pentru Cupa Federatiei la box.
Echipa Dobrogea - Dunarea de Jos a fost invinsa de bucuresteni cu 24 - 18, urmind ca intilnirea retur sa se desfasoare pe data de 13 septembrie, in capitala. S-au acordat trei puncte la victorie, unul la infringere si zero in cazul neprezentarii.
In echipa Dobrogea - Dunarea de Jos au fost cooptati si citiva pugilisti de la CSO Ianca dar si unul de la CSM Braila.
La categoria 51 kg, braileanul Sabin Petrea a avut nesansa de a boxa cu campionul en titre si medaliatul continental din acest an, Iulius Poczo de la Dinamo Bucuresti. Meciul a fost foarte echilibrat iar la capatul lui, cistig de cauza, la puncte insa, a avut dinamovistul. "A fost un meci foarte echilibrat si eu am fost multumit de prestatia lui Petrea. Este prima lui competitie dupa o vacanta destul de lunga, iar in partida retur cred ca ar putea scoate mai mult", a declarat antrenorul Cristian Balan.
Nici reprezentantii clubului CSO Ianca nu au coborit invingatori din ring. La categoria 54 kg Alexandru Stoica a fost invins de fostul lui coleg, Valentin Grama, care acum apara culorile clubului Dinamo, la 57 kg. Dorin Patracioc a fost intrecut, tot la puncte, de dinamovistul Alexandru Spataru iar la 64 kg, Ionut Stoica a cedat in fata boxerului de la Metrorex, Bujorel Hondaru.
Constanta a obtinut trei victorii, prin Cristian Cristea, Elvis Suliman si Ionut Neacsu, iar Bucurestiul, sase.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii