Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mugurel Drăgănescu arbitrează Viitorul Constanţa - CF Brăila

Cele două formaţii au obiective diferite în acest sezon competiţional, constănţenii vor să acceadă în primul eşalon în timp ce gruparea de la Dunăre şi-a propus doar menţinerea în Liga a II-a. Până la acest joc CF Brăila nu au obţinut niciun punct în deplasare, a acumulat 13 puncte, toate pe propriul teren şi ocupă locul al 9-lea, în timp ce Viitorul Constanţa, cu 17 puncte, se află pe locul al 2-lea în această serie.
Brăilenii fac astăzi dimineaţă un ultim antrenament şi în jurul orei 12.30 pleacă spre Ovidiu.
Partida dintre Viitorul Constanţa şi CF Brăila este arbitrată la centru de Mugurel Drăgănescu din Breaza.
În Liga a II-a cele două formaţii s-au întâlnit doar de două ori, în sezonul trecut. În tur, pe 16 octombrie 2010, Viitorul a câştigat cu 2-1 pe teren propriu, iar în retur, în etapa a 22-a, pe Municipal, partida s-a încheiat nedecis, 0-0.
În această etapă, două partide din Liga a III-a sunt conduse de arbitri brăileni. Andrei Rotaru - Cătălin Tincu şi Maricel Dragomir vor oficia la partida CSM Paşcani - Aerostar Bacău, iar Ionuţ Smeu - Marius Titirişcă şi Marius Brătianu la disputa dintre Eolica Baia şi CS Afumaţi.
Sâmbătă, în Liga a II-a Marius Marchidanu va oficia în calitate de arbitru asistent la un meci cu un grad ridicat de dificultate, în care se întâlnesc o formaţie care doreşte să iasă din zona retrogradării şi o alta care vrea să promoveze, Callatis Mangalia - FC Botoşani şi tot în acest eşalon preşedintele AJF, Laurenţiu Vărgatu, va da note arbitrilor de la derby-ul Seriei Est, Dinamo II Bucureşti - Farul Constanţa.
Categorie articol: 

Comentarii