Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mugurel Dedu, cedat definitiv de Dinamo la Pandurii

Presedintele clubului Pandurii Tirgu Jiu, Marin Condescu, a declarat ca a ajuns la un acord cu directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, privind cedarea definitiva la formatia gorjeana a jucatorului Mugurel Dedu si prelungirea imprumutului lui Ilie Iordache, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Este vorba de o problema mai veche despre care am mai spus ca se va rezolva. Am discutat cu cei de acolo despre imptumutul lui Ilie Iordache pe urmatorii trei ani si pentru cedarea definitiva a lui Mugurel Dedu", a spus Condescu.
Clubul Pandurii este in continuare interesat de fundasul Adrian Scarlatache si de atacantul Liviu Ganea. "Ne trebuie acum un atacant pentru ca la mijlocul terenului sint suficiente solutii, la fel ca si pe alte posturi. Dar nu vom face transferuri doar de dragul de a aduce jucatori, ci ii vom cauta pe aceia de care antrenorul are nevoie", a spus Condescu.
Pe de alta parte, oficialul gorjean a subliniat ca turneul Cupa Minerul, care ar fi trebuit sa se desfasoare la Tirgu Jiu, in luna iulie, si la care ar fi trebuit sa participe trei formatii germane, Schalke 04, Energie Cottbus si VfL Bochum, va fi reprogramat pentru o viitoare pauza din campionat.
Condescu a explicat ca turneul a fost aminat deoarce cele trei formatii germane nu vor reveni din vacanta in timp util pentru a participa la Cupa Minerul, motiv pentru care a decis sa amine competitia. "Trebuie sa potrivim datele pentru ca si ei au terminat campionatul foarte tirziu si au vacanta in perioada respectiva. Turneul il tinem anul acesta, dar sa vedem cind, pentru ca va fi nevoie de o reprogramare. Noi vom mai avea pauze in campionat, o saptamina in august si apoi doua saptamini in septembrie, cind este programata o intrerupere pentru echipele nationale pentru preliminariile Campionatului European. Deci avem mai multe variante", a explicat presedintele Marin Condescu.
Si lucrarile la peluzele stadionului din Tirgu Jiu, care ar fi trebuit sa inceapa in urma cu doua saptamini, si cele la instalatia de nocturna au fost aminate, presedintele Marin Condescu precizind ca demararea acestora nu depinde de club, ci de primarie: "Problema inceperii constructiei peluzelor nu tine de noi ci de primarie, mai bine spus de acea licitatie care a fost contestata. Nu muncim ca la nebuni, de aceea asteptam sa se rezolve problema nocturnei pentru ca vrem sa demaram lucrarile impreuna. Este posibil sa se rezolve in aceasta saptamina. Noi asa speram dar asta nu depinde nici de primar, ci de acea comisie nationala care este abilitata sa verifice licitatia".
Categorie articol: 

Comentarii