Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MOZAIC: Studiourile Disney vor relansa, în format 3D, mai multe filme animate clasice

Studiourile Disney vor să relanseze pe marile ecrane, în format 3D, alte câteva dintre animaţiile de succes, precum "Beauty And The Beast" (Frumoasa și Bestia), sau "The Little Mermaid" (Mica Sirenă), după succesul avut de noua variantă a peliculei "The Lion King" , relatează presa internațională.

Varianta 3D a peliculei animate "The Lion King" (Regele Leu), lansată pe marile ecrane în septembrie, s-a bucurat de un real succes, având încasări de peste 80 de milioane de dolari în SUA, în primele trei săptămâni de proiecție.

"Finding Nemo" (În căutarea lui Nemo) va fi și el refăcut în format 3D, de studiourile Pixar, urmând să fie lansat în cinematografe în septembrie 2012.

Pelicula animată "Monsters Inc.", se întoarce și ea pe marile ecrane, anul viitor, la fel ca și continuarea sa, "Monsters University", a cărei lansare a fost programată pentru iulie 2013.

"Sunt povești minunate, iar personajele sunt nemuritoare" , au spus reprezentanții Disney, care doresc să dea filmelor animate clasice o formă nouă și captivantă, potrivită publicului de toate vârstele.

Înființată în 1923,Walt Disney Studios este una dintre cele mai importante companii de producție cinematografică din lume, care a creat de-a lungul timpului personaje legendare precum Mickey Mouse, Donald Duck sau Bambi.
Categorie articol: 

Comentarii