Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MOZAIC: Soţia lui Arnold Schwarzenegger a depus actele de divorţ

Maria Shriver, soţia fostului guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger, a depus vineri actele de divorţ, invocând "diferenţe ireconciliabile" cu soţul său, după ce fostul actor a recunoscut că este tatăl copilului unei foste angajate a familiei, anunţă presa internaţională.

Maria Shriver, fostă jurnalistă, a semnat documentele oficiale încă din 18 iunie, potrivit Los Angeles Times, însă a aşteptat până vineri să le depună la instanţă, pentru a distrage atenţia de la subiect.

De altfel, cuplul nu avea încheiat un contract prenupţial, astfel că Shriver, care cere custodia comună a celor doi copii minori, ar putea obţine jumătate din averea deţinută de familie.

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger şi-au anunţat despărţirea la începutul lunii mai, iar o săptămână mai târziu, fostul actor a recunoscut că este tatăl copilului unei foste angajate a familiei.

Schwarzenegger s-a retras din funcţia de guvernator în ianuarie, după şapte ani. Maria Shriver, membră a clanului Kennedy, şi-a părăsit slujba de reporter TV când soţul ei a fost ales guvernator.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii