Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MOZAIC: Shakira a concertat în Capitală, în faţa a peste 20.000 de fani

Shakira a susţinut, sâmbătă seara, în Piaţa Constituţiei din Capitală, un concert în faţa a peste 20.000 de fani din România, care au îndurat ploaia şi vântul pentru a cânta şi dansa timp de aproximativ o oră şi jumătate pe ritmurile latino fierbinţi ale celebrei cântăreţe columbiene.

Concertul Shakirei a fost primul în aer liber pe care artista l-a susţinut anul acesta, în cadrul turneului "The Sun Comes Out".

Piaţa Constituţiei a început să se umple cu mult timp înainte de începerea spectacolului, iar mulţi fani care nu şi-au permis să-şi cumpere bilete s-au aşezat în jurul locului amenajat pentru concert.

Totuşi, o parte dintre spectatori au plecat dezamăgiţi fără să apuce să o vadă pe Shakira, alungaţi de vântul puternic şi ploaia care a căzut necontenit pe toata durata show-ului.

Cei care au rămas au avut parte, însă, de un concert memorabil, artista columbiana încingând atmosfera pe ritmurile latino care au consacrat-o în întreaga lume. Alături de fani, Shakira a cântat hituri precum "Hips don't lie", "Waka waka", "Loca" sau "La tortura". Finalul a găsit-o pe Shakira pe scenă doar în sutien, în ciuda ploii şi a frigului năpraznice.

În deschiderea concertului Shakirei de la Bucureşti au cântat Smiley şi trupa latino Bosquito.

Artista columbiană a sosit la Bucureşti sâmbătă, în jurul orei 17.45, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul Băneasa. Echipa cu care Shakira a venit la Bucureşti este alcătuită din peste şaptezeci de persoane, printre care se numără cei opt membri ai band-ului său, două dansatore şi un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, precum şi un profesor de franceză ce o însoţeşte la majoritatea concertelor sale.

Tratamentul de care a beneficiat Shakira la Bucureşti este unul demn de o adevărată vedetă internaţională. Potrivit Realitatea TV, pentru a crea o ambianţă plăcută, în care artista să se simtă cât mai confortabil, cabina a fost decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapea mare, umplută cu puf de gâscă, două măsuţe de cafea din lemn, scaune şi o oglindă marocană. Din cabina artistei nu au lipsit platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici), micile gustări, chipsuri şi bomboane asortate, precum şi ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, apă plată şi nu în ultimul rând bere românească.

Pregătirile pentru show-ul de sâmbătă au început miercuri, Piaţa Constituţiei fiind închisă în vederea amenajării zonei de concert. Pentru construirea scenei, echipa de producţie a evenimentului a folosit echipament importat din Olanda, transportul acestuia şi al echipei necesitând 13 camioane de mare tonaj şi şase autocare.

Artista columbiană a mai concertat în România acum cinci ani, la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori.

Shakira este singurul artist care are nu mai puţin de patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numără şi celebra "Hips Don't Lie", cel mai bine vândut single al secolului XXI, piesă care a ocupat poziţia intâi în topurile muzicale din 55 de ţări.

Apreciată deopotrivă pentru melodiile dinamice şi pentru mişcările sale senzuale din videoclipuri şi concerte, cântăreaţa în vârstă de 34 de ani are în palmares 142 de premii, printre care două Grammy și șapte Latin Grammy.

Shakira a intrepretat imnul Campionatului Mondial de Fotbal de anul trecut, "Waka Waka", vândut în peste două milioane de copii în întreaga lume.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii