Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MOZAIC: Cântăreaţa britanică Adele ar vrea să facă sex cu Rihanna

Cântăreaţa britanică Adele, cea care a doborât de curând mai multe recorduri ale industriei muzicale, a declarat că formele colegei sale de breaslă Rihanna o fac să se simtă "un pic gay" şi că ar face sex cu aceasta, relatează presa din Marea Britanie.

Adele spune că este încântată în special de coapsele uimitoare ale artistei originare din Barbados.

"Dacă Rihanna mă vrea, o voi face cu ea. E fierbinte", a mai spus ea, într-un interviu pentru The Sun.

În ciuda atracţiei faţă de Rihanna, cântăreaţa britanică în vârstă de 23 de ani spune că îi plac în continuare bărbaţii, însă faptul că acum nu are un partener este extrem de deprimant.

Adele este una dintre cele mai populare cântăreţe ale momentului. Cel mai nou disc al său, intitulat "21", este primul album din 2011 care a fost vândut în peste un milion de exemplare numai în Statele Unite.

De curând, Adele a egalat un record, după ce acelaşi "21" a fost pe locul 1 în topul britanic timp de nouă săptămâni, performanţă pe care, din rândul cântăreţelor, o mai realizase doar Madonna, acum 21 de ani, cu "The Immaculate Collection".

Şi tot în acest an, Adele a reuşit să atingă şi performanţa celor de la The Beatles de a avea simultan două piese pe primele cinci locuri în topurile din Marea Britanie.
Categorie articol: 

Comentarii