Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MOZAIC: Ashton Kutcher îl înlocuieşte pe Charlie Sheen în "Two and a Half Men"

Ashton Kutcher, care va prelua rolul interpretat de Charlie Sheen în serialul TV "Two and a Half Men", spune că este nerăbdător să înceapă filmările, deşi recunoaşte că, cel mai probabil, nu va putea să îl egaleze pe predecesorul său.

Cu toate acestea, actorul în vârstă de 33 de ani a susţinut că va munci din greu pentru a aduce, în continuare, buna dispoziţie în casele telespectatorilor fideli ai producţiei.

La rândul său, producătorul executiv al serialului, Chuck Lorre, a declarată că este entuziasmat că un actor tânăr şi talentat cum este Kutcher se alătură echipei "Two and a Half Men".

Anterior, priducătorii celebrului serial au negociat şi cu Hugh Grant pentru a îl înlocui pe Sheen, însă se pare că acesta nu a acceptat oferta.

Charlie Sheen, în vârstă de 45 de ani, era plătit cu două milioane de dolari pentru fiecare episod. El a fost concediat în urma numeroaselor scandaluri în care a fost implicat, majoritatea plecate de la consumul de droguri şi alcool.

Cei de la Warner Bros au luat hotărârea de a renunţa la serviciile lui Sheen în ciuda faptului că, şi datorită acestuia, "Two and a Half Man" era cel mai vizionat serial de la postul CBS. "Este o veste foarte bună", a declarat controversatul actor, după ce a aflat că nu mai lucrează pentru Warner Bros.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii