Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Motorina gratis, direct de la sursa

Motorina gratis, la discretie. Nu este o oferta speciala de Sarbatori, ci o modalitate ilegala de aprovizionare cu carburant direct de la conducta, gasita de citiva sateni din localitatea braileana Dudesti.
Hotii de motorina au sapat o groapa de circa doi metri in apropierea garii, pe unde stiau ca este traseul conductelor de motorina, au nimerit peste una din acestea, au perforat-o si au obtinut astfel un adevarat bazin, tot timpul plin cu carburant. Ei veneau in fiecare zi cu cite un bidon sau o galeata, pe care le umpleau, discret, dupa care acopereau la loc groapa cu coceni de porumb, si-si vedeau de treaba. Indivizii nu s-au bucurat prea mult de aceasta “facilitate”, pentru ca jandarmii au aflat despre sursa de carburant gratuit si s-au asezat la pinda, pentru a vedea cine vine sa-si faca plinul, acolo. Cei prinsi asupra faptului au declarat ca nu stiu cine a spart conducta, ca au aflat intimplator de groapa cu motorina, de la colegii de serviciu si s-au servit si ei, ca omul.
"Am auzit ca este aici o groapa plina cu motorina, am venit si eu, am umplut bidonul si cu ligheanul si ma duceam catre casa cu ele, cind m-au prins jandarmii. Le-am luat sa fie pentru foc. Nu stiu cine a sapat aici, eu doar am auzit ca era groapa cu carburant", a declarat unul dintre cei prinsi cu motorina-n sac. "Am auzit la serviciu ca e groapa asta aici, de doua zile. Nu stiu daca s-a vorbit si in sat de asta. Eu la munca am auzit. Nu stiu daca si colegii mei de serviciu au luat motorina. Eu am luat doi litri, ca sa fac focul la serviciu", a spus un altul. "Groapa era in drumul nostru catre serviciu, eu asa am vazut-o. Care trecea pe aici, lua motorina pentru foc, cam asa a fost. Normal, care trecea si vedea, ce-si spunea? “Iau si eu doua kile”... Lua toata lumea, cird...", a explicat al treilea satean prins de jandarmi.
"Efective de jandarmi au depistat in apropierea unei gari, in plina zi, patru persoane in timp ce sustrageau motorina dintr-o conducta. In cauza au fost intocmite actele procedurale premergatoare cercetarii penale, ce vor fi inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Faurei", ne-a declarat lt. Dragos Vlasceanu, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Daca vor fi gasiti vinovati pentru furt calificat, barbatii risca ani grei de inchisoare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii