Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Motociclişti “fugăriţi” de poliţişti pe Calea Călăraşilor

• sâmbătă noaptea, mai multe echipaje de poliţie au acţionat în trafic pentru a-i linişti pe posesorii de motoare care circulă cu viteză şi accelerează puternic, zgomotul produs deranjându-i pe localnici

 

Sâmbătă noaptea, în intervalul orar 22.00 – 24.00, poliţiştii au fost pe urmele motocicliştilor, pe Calea Călăraşilor. Acţiunea de control i-a vizat atât pe conducătorii de autoturisme, însă mai ales pe motocicliştii care, de multe ori, obişnuiesc să accelereze prea puternic, zgomotul produs, mai ales în miez de noapte, deranjându-i pe cei care locuiesc în zonă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în cele două ore, au fost controlate în trafic 135 autoturisme şi motociclete, fiind aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care circulau după propriile legi, fără a mai ţine cont de prevenderile Codului Rutier.

De asemenea, echipaje complexe de poliţişti au fost prezente, sâmbătă noaptea, şi la Pod Brăiliţa, sau la zona Covoare, vizaţi fiind tot participanţii la trafic.




Categorie articol: 

Comentarii