Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Motocicletă izbită în plin de o autoutilitară

* conducătorul vehiculului pe două roţi şi pasagerul au fost răniţi, ajungând la spital

Doi tineri care circulau cu o motocicletă sport pe raza oraşului Însurăţei au ajuns la spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Vehiculul pe două roţi a fost izbit în plin de o autoutilitară, şoferul acesteia încercând să vireze stânga fără să se asigure suficient.
Evenimentul rutier s-a produs în ziua de 17 mai, la ora 12.15, pe DJ 203, în localitatea Însurăţei. Personalul de serviciu de la Poliţia oraşului Însurăţei a fost sesizat, prin apelul 112, cu privire la accidentul de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, constituită la nivelul Poliţiei oraşului Însurăţei, care a efectuat cercetări pentru a stabili în ce condiţii s-a produs accidentul. Oamenii legii au constatat că Mitică M. (50 de ani), din oraşul Însurăţei, în timp ce conducea autoutilitara, pe raza oraşului, la intersecţia cu strada Viişoara, a intenţionat să vireze la stânga, pătrunzând pe sens opus. În acel moment, şoferul a intrat în coliziune frontală cu motocicleta, o Kawasaki Ninja, condusă de Florian P. (30 de ani), din acelaşi oraş. În urma impactului, conducătorul motocicletei şi pasagerul Ionuţ A. au suferit leziuni corporale. "Atât conducătorul maşinii, cât şi al motocicletei, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Ambele victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde li s-au acordat îngrijiri medicale. Medicii au stabilit că Ionuţ A. a suferit un traumatism de bazin cu fractură col femural drept, iar Florian P. a fost diagnosticat cu policontuzie prin accident rutier şi fractură la mână.
Categorie articol: 

Comentarii