Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Motivul pentru care Dragnea şi-a plantat amanta în primul rând, la Congresul PSD

Putem să îl bănuim de orice pe boss-ul PSD Liviu Dragnea - că e hoţ, parşiv sau ticălos, dar de un singur lucru nu putem să îl suspectăm: că ar fi prost. Dragnea nu e prost deloc, ci doar nesuferit în nemernicia lui.

Prin urmare, acea „gravă greşeală” de imagine de care mulţi l-au acuzat pe Dragnea, în momentul în care au văzut că şi-a plantat tânăra amantă în primul rând la Congresul PSD, ei bine această „gravă greşeală” a fost, de fapt, o acţiune bine cântărită în prealabil de liderul PSD.

Cum spuneam, Dragnea nu e prost, aşa că a avut motive întemeiate să îşi aducă amanta (Irina Alexandra Tănase, de 25 de ani) la congres. Iar unul dintre aceste motive este că a vrut să arate că, la 55 de ani, încă mai este viril, că încă mai poate, din moment ce, poftim!, o gagică de 25 de ani stă cu el şi îl soarbe din priviri ca pe Adonis.

Mesajul pe care Dragnea a vrut să îl transmită supuşilor pesedişti prezenţi la Congres a fost unul foarte simplu. E, Liviu Dragnea, este masculul alfa în haita pesedistă, capabil nu doar să se lupte cu statul paralel, ci să îmblânzească şi căprioarele tinere care aleargă pe câmpii. Îmi imaginez cam ce au gândit aplaudacii ăia aduşi cu autocarele la Sala Palatului: „Băi, Liviu ăsta al nostru e dat în mă-sa! Păi, ia uite cum reuşeşte să le aibă el pe toate, de la bani, putere şi influenţă şi până la gagici de 7 stele!”.

Dragnea s-a afişat cu amanta în mod ostentativ. Special a aşezat-o în primul rând, ca să le arate tuturor că nu îi pasă de nimic, nici de gura lumii, nici de eventualele etichete care îi vor fi lipite de contestatari. Oricum am privi lucrurile, ca bărbat, el a ieşit bine din această scenetă de prost gust: are gagică tănără, care îl urmează orbeşte, ca pe un sultan, şi o sală întreagă la picioare, care se ridică în picioare la cel mai mic semn, ca să îl aplaude.

Foarte rău a ieşit însă d-ra Tănase. Să ai 25 de ani şi să preferi un cal bătrân, în locul unui armăsar, sună nasol de tot. De fapt, tipa cu pricina nu are nicio scuză. Probabil că ea stă cu Dragnea pentru a-şi asigura un viitor (carieră, bani etc) şi pentru a spera că în viitorul apropiat va fi luată de soţie şi va moşteni imperiul din Brazilia. Numai că, cum ziceam, Dragnea nu e prost şi mare lucru să nu auzim peste 3-4 luni că i-a dat papucii d-rei Tănase. Invers ar fi mai greu, pentru că până acum nu am auzit ca o căţea să plece de la măcelărie. (Don Juan De Teleorman)
Categorie articol: 

Comentarii