Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Motiunea PSD - pro si contra

Jumatate din cititorii editiei on-line a cotidianului "Obiectiv" care au participat la ultimul nostru sondaj de opinie, de pe site-ul publicatiei, sint de acord cu introducerea motiunii de cenzura de catre Partidul Social Democrat, iar jumatate nu. Concret, la intrebarea: "Sinteti de acord cu introducerea motiunii de cenzura de catre PSD?", din cei 261 de votanti, 131 au bifat varianta DA, iar 130, varianta NU.
Va prezentam si citeva opinii, postate la sectiunea "Comentarii", prin care unii repondenti si-au explicat optiunea.
"De la Revolutie incoace, PSD-ul a tot fost la putere! Ar fi cazul sa accepte ca a pierdut partida si sa astepte pina la termen sa-si incerce norocul cu alegatorii!", a scris Florentina.
"Desigur, poate in sfirsit se vor limpezi apele, se va alege bobul de
neghina, dar numai dupa ce se va ajunge la anticipate. Lumea s-a saturat de minciuni si a descoperit ca “biciul” cu care poate sa corecteze neputinta si ignoranta politicienilor romani, este votul! (...) Cred ca introducerea motiunii de cenzura va declansa actiunea
pentru pornirea alegerilor anticipate. Numai sa se voteze!", considera Stefan.
Sub pseudonimul "psdistul", iata ce considera ca se afla in spatele motiunii, un alt cititor: "Nu va este clar? Santaj pe fata. De la investirea guvernului Tariceanu 2, toate deciziile au fost luate doar cu acceptul PSD. Pe plan local nu se face nimic fara PSD. De ce au aminat depunerea motiunii pentru luna noiembrie?".
Cei mai multi votanti, insa, au preferat sa nu comenteze deocamdata subiectul, pina cind nu vor vedea exact ce contine motiunea si care sint "pretentiile" ei. (C.L.)
Categorie articol: 

Comentarii