Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mort, mort, dar ia uite ce viraje ia cu Cielo ăla!

Există o vorbă din popor: morţii cu morţii, viii cu viii! E, încercaţi să le explicaţi treaba asta poliţiştilor locali din Brăila. Ei îi bagă în aceeaşi oală pe morţi şi vii, dacă asta îi ajută să îşi facă planul la amenzi.

De exemplu, zilele trecute, Poliţia Locală Brăila l-a amendat pe un nene decedat în urmă cu 7 ani. Rudele se pregăteau să îi facă pomana de 7 ani, ocazie cu care, aşa cum e datina, trebuia să îl scoată din groapă pe defunct. Nimeni nu şi-a imaginat însă că, odată scos din groapă, bietul decedat va fi obligat să meargă la Fisc pentru a plăti o amendă pe care a încasat-o pentru că şi-a parcat maşina în loc nepermis. E un nonsens, într-adevăr, căci nu ai cum să conduci o maşină în timp ce dormi. Şi nu dormi orice tip de somn, ci ditamai somnul de veci. Dar astea sunt amănunte pentru bravii cărători de pulane de la Poliţia Locală Brăila. Dacă ei au văzut că maşina este pe numele decedatului, au şi scris procesul verbal de contravenţie.

Situaţia a devenit comică în momentul în care fiul decedatului a făcut public cazul, pe Facebook. Lumea s-a hăhăit, dar să ştiţi că treaba nu este atât de simplă. Cineva (în speţă fiul decedatului) trebuie să facă acum nişte drumuri pe timpul lui, ca să demonstreze că tatăl său nu era în stare (la propriu) să conducă maşina în anul 2018. Poliţia Locală Brăila ar fi în stare să îl amendeze şi pe Tataia Lungu pentru că, zilele trecute, a înjurat doi tineri care ascultau rock, la căşti, în faţa scării. (Tortul Popii)
Categorie articol: 

Comentarii