Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Morgan Freeman se ocupă de apicultură

"Tocmai am primit, cu două săptămâni în urmă, 26 de stupi de albine, aşadar sunt foarte ocupat (...). M-am apucat de apicultură. Există un efort concertat de a creşte numărul de albine de pe planetă (...). Nu ne dăm seama că ele reprezintă, cred, fundamentul creşterii planetei, a vegetaţiei (...). Am foarte multe flori şi o femeie care se ocupă de grădină. Deoarece are grijă şi de albine, trebuie să se gândească «OK, ce le-ar plăcea să mănânce?», de aceea am plantat hectare întregi de trifoi, plantăm lavandă şi am în jur de 140 de magnolii", a declarat Morgan Freeman, informează contactmusic.com.
Printre celebrităţile care au urmat acest hobby s-a numărat şi actorul Henry Fonda, alături de Martha Stewart, actriţa Beth Behrs (din serialul "2 Broke Girls") şi iubitul acestuia, Michael Gladis, cunoscut din serialul "Mad Men".
Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din "O fată de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood. Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada/ Street Smart", "Şoferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy", "închisoarea îngerilor/ The Shawshank Redemption" şi "Neînfrânt/ Invictus". Din 1 august, va putea fi urmărit pe marile ecrane din România în filmul "Lucy", de Luc Besson, unde joacă împreună cu Scarlett Johansson.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii