Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Morţi pe şosele

Lovitură mortală pentru un brăilean de 63 de ani, care a plecat ieri dimineaţă la o partidă de pescuit, cu bicicleta. În zona "Trei Movile", bărbatul a schimbat brusc direcţia de mers, fără să se asigure, ceea ce i-a fost fatal. El fost lovit în plin de o dubiţă care circula regulamentar şi nu a mai avut nicio şansă de a scăpa cu viaţă. Aceeaşi soartă a avut-o şi un pieton de 71 de ani, din comuna Viziru, care s-a angajat într-o traversare neregulamentară, ajungând tot sub roţile unei maşini. Nici el nu a mai putut fi salvat.
Evenimentul rutier de ieri s-a produs la ora 9.20, în timp ce Cristian F. (36 de ani), din municipiu, conducea autoturismul "Volkwagen", ce aparţinea unei societăţi comerciale, pe DE 584, el venind dinspre judeţ către Brăila. La intersecţia cu DC 8, în afara localităţii Chiscani, conducătorul auto l-a surprins şi accidentat pe biciclistul care circula pe banda 1. Şoferul de pe dubiţă nu a mai putut evita impactul în momentul în care bărbatul i-a apărut brusc în faţă. Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului şi au demarat cercetările, trupul neînsufleţit al biciclistului fiind transportat la morgă. "Bărbatul circula cu bicicleta pe banda 1 şi nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga. În urma impactului a rezultat decesul biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
O altă tragedie rutieră, soldată tot cu moartea unei persoane, s-a produs marţi, pe acelaşi drum naţional, însă în comuna Viziru. La ora 12.15, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Însurăţei a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe DE 584, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că ieşeanul Florin I. (48 de ani), în timp ce conducea autoturismul, pe raza localităţii respective, din direcţia Slobozia-Brăila, l-a surprins şi accidentat mortal pe Emil D. (71 de ani). Bătrânul din Viziru, precizează poliţiştii, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii