Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mopedisti bagati in spital

Un tinar de 16 ani, din comuna Bertestii de Jos, care circula cu un motoscuter pe raza localitatii, a fost accidentat de un sofer neatent.
Incidentul s-a produs in dimineata zilei de 15 septembrie, la ora 9.30, cind Daniel P., de 19 ani, conducea autoturismul "Dacia 1310", pe DJ 212, in localitatea de domiciliu. La un moment dat, soferul a efectuat viraj la stinga fara sa se asigure, moment in care a intrat in coliziune cu motoscuterul "Peugeot", condus regulamentar pe celalalt sens de mers.
"In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului mopedului, care a fost transportat si internat la Spitalul Judetean de Urgenta si a fratelui acestuia, pasager pe moped, care a fost transportat la spital, fara a ramine internat. Cei doi nu purtau casti de protectie pe timpul deplasarii. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie Judetean, subinspector Jenel Sogor.
In aceeasi zi, la orele 14.30, Serban Alexandru M., in virsta de 18 ani, din Braila, conducea mopedul "Gillera", pe strada Stefan cel Mare. Din cauza neatentiei, tinarul a pierdut controlul asupra directiei vehiculului si s-a rasturnat pe partea carosabila. In urma impactului, conducatorul mopedului a suferit leziuni care au necesitat transportarea si internarea la spital pentru ingrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest si i s-au recoltat probe biologice de singe pentru stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie.
Categorie articol: 

Comentarii