Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mopedist octogenar. A făcut o manevră greșită și a lovit un ”Mercedes”

* un brăilean de 78 de ani conducea un moped pe Bulevardul Dorobanților și la intersecția cu strada Cloșca a virat stânga fără să se asigure * mopedistul a intrat în coliziune cu un autoturism ”Mercedes” care circula în aceeași direcție

 

Accident pe Bulevardul Dorobanților. Un mopedist octogenar a intrat în coliziune cu un autoturism după ce a schimbat direcția de mers fără să se asigure.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 11.30, un brăilean de 78 de ani circula cu mopedul pe Bulevardul Dorobanților, dinspre strada G-ral Eremia Grigorescu, iar la intersecșia cu strada Cloșca a vrut să vireze stânga și a trecut pe altă bandă de circulație. Pentru că nu s-a asigurat, mopedistul a intrat în coliziune cu un autoturism ”Mercedes” condus de un brăilean de 37 de ani. Ambii participanți la trafic circulau în aceeași direcție de mers.

Octogenarul mopedist a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii