Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mopedist izbit în plin de o maşină

Un mopedist de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost accidentat de o maşină condusă de o şoferiţă neatentă. Ajunsă într-o intersecţie din municipiu, conducătoarea auto a virat stânga şi nu a acordat prioritate motociclului condus de minor.
Accidentul a avut loc în ziua de 15 iulie, la ora 17.30, în timp ce Alberta B. (51 de ani), din Brăila, conducea autoturismul "Kia", pe strada G-ral Eremia Grigorescu, dinspre strada Plevna. "La intersecţia cu bulevardul Independenţei, a virat la stânga, fără să acorde prioritate de trecere motociclului condus de brăileanul P.D. (16 ani), intrând în coliziune cu acesta", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a minorului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea. Ambii conducători de autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce au efectuat cercetarea la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Comentarii