Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mopedist accidentat grav în apropiere de Brăila

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al IPJBrăila, în seara zilei de sâmbătă, 9 august 2014, la ora 21:05, Sorin C., în vârstă de 37 de ani, conducea un moped pe DC 10, în apropiere de municipiul Brăila, când a fost implicat într-un grav accident rutier.
Bărbatul, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi, în plus, consumase şi alcool, a pierdut controlul mopedului, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat violent de autoturismul condus regulamentar de Vasile I., în vârstă de 38 de ani, din municipiul Brăila.
În urma coliziunii de pe DC 10, mopedistul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila şi rămânând internat pentru investigaţii medicale. Victimei i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările continuă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii