Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moped săltat din curtea locuinţei

Un bărbat din Mircea Vodă a împrumutat mopedul unui consătean, însă vehiculul a fost furat din curtea acestuia de un alt localnic. Proprietarul mopedului a cerut ajutorul poliţiştilor.
În ziua de 31 august, Cristian I. (34 de ani), din comuna Mircea Vodă, a reclamat la poliţie faptul că, în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, a împrumutat un moped localnicului Marius Z., iar consăteanul Mihail P. (44 de ani) i l-ar fi sustras din curtea locuinţei.
"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, Mihail P. ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei consăteanului şi ar fi sustras respectivul moped", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Prejudiciul a fost estimat de persoana vătămată la valoarea de 1.000 de lei. În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Duminică, un tânăr brăilean a dat iama într-un supermarket. Agentul de pază a sesizat la poliţie faptul că un tânăr a trecut de casele de marcat ale societăţii, fără să achite contravaloarea mai multor produse. Poliţişti de la Biroul Ordine Publică l-au identificat pe Nicuşor Z. (30 de ani), din municipiu, care ar fi sustras produse alimentare şi industriale în valoare totală de 43 de lei. Cel în cauză s-a ales cu dosar penal pentru furt.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii