Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moped lovit din plin de un Matiz

Ieri, dupa-amiaza, o pustoaica de 15 ani si fratele ei, cu doar 4 ani mai mare, au ajuns la spital dupa ce au fost aruncati de pe moped, in urma unui impact cu un autoturism "Matiz". Soferul acestuia, o braileanca ce are permis de mai putin de jumatate de an, a intrat din plin in ei pentru ca nu le-a acordat prioritate de trecere.
Evenimentul s-a consumat la capatul podului Brailita, la intersectia strazii Mircea Malaeru cu Calea Galati. Mopedul circula pe drumul cu prioritate si pentru ca conducatorul autoturismului nu s-a asigurat indeajuns, a intrat in ei, cei doi frati zburind, pur si simplu, citiva metri in aer. "Circulam pe Calea Galati, dinsa nu a acordat prioritate si ne-a aruncat, pe mine si pe sora mea, 3 - 4 metri. Mergeam regulamentar si ea spune ca nu ne-a vazut. Eu ma uitam inainte, nu in stinga sau in dreapta, pentru ca eu aveam prioritate", ne-a spus baiatul.
Soferita, Daniela A. (24 de ani) ne-a spus ca a oprit masina imediat cum se termina pasajul, s-a uitat in stinga si in dreapta, si pentru ca nu a vazut pe nimeni, a trecut. "Din primele cercetari, accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate, din partea conducatorului auto. Este si o victima, ce a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Vom face cercetarile de rigoare, dupa care Parchetul va stabili vinovatia conducatorului auto sau a mopedistului", ne-a precizat agent sef Milea Dutu.
La spital a fost transportata fata, ce acuza, ca si fratele ei, dureri abdominale si la picioare. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Politistii au stabilit ca cei doi frati purtau casti de protectie, mopedul era inregistrat si baiatul avea si cursul efectuat.
Categorie articol: 

Comentarii