Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Monopostul de Formula 1 al lui Fernando Alonso va ajunge la Braila

Timp de doua zile, monopostul ING Renault cu care Fernando Alonso s-a antrenat inaintea startului acestui sezon de Formula 1, va poposi la Braila. Evenimentul face parte dintr-un circuit organizat in 25 de orase din intreaga tara, sub genericul ING Road Show, care le ofera pasionatilor sansa de a cistiga premii Formula 1 si un week-end in Anglia, pe circuitul de la Silverstone.
Astfel, luni si marti, iubitorii sportului cu motor sint asteptati pe platoul din fata Primariei unde, pe linga faptul ca vor putea admira masina "echipata" cu 780 CP, care poate atinge in cursa o viteza maxima de 375km/h, au posibilitatea sa-si incerce sansele la circuitul cu premii instant sau indeminarea, la simulatoarele de curse. Si pentru ca emotia sa fie maxima, organizatorii pun la bataie si un week-end pe circuitul de la Silverstone, din Marea Britanie, unde sase masini de curse il asteapta pe cistigator pentru a le testa. "ING Bank a dorit sa ofere iubitorilor de Formula 1 din Romania sansa de a vedea “pe viu” o masina care a rulat pe celebrele circuite de Formula 1. Brailenii care indragesc acest sport sint asteptati sa traiasca o experienta unica alaturi de noi, sa se pozeze cu monopostul condus de Fernando Alonso si sa cistige sute de premii la competitiile pregatite special pentru ei", a spus Mircea Inocentiu, Office Manager ING Bank. Grupul ING a devenit sponsor oficial al Formulei 1 in 2007. Implicarea in aceasta campanie globala a crescut notorietatea companiei in doar un an cu 7% la nivel mondial, ING fiind in topul celor mai vizibile branduri pe circuitele de Formula 1, conform studiilor facute de agentiile internationale de cercetare.
Inainte sa ajunga la Braila, ING Road Show a mai facut opriri in Baia Mare, Cluj, Bistrita, Galati, Calarasi, Bucuresti si va continua cu alte orase din tara. Monopostul ING Renault este realizat din fibra de carbon si aliaje de aluminiu si are o greutate de aproximativ 350 km, fara motor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii