Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moment de reculegere la CJ pentru George Romeo Bunea

Consilierii judeţeni au ţinut, ieri, un moment de reculegere pentru George Romeo Bunea, managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii "Vespasian Lungu" Brăila, trecut la cele veşnice luni, 29 august. Propunerea a venit chiar de la preşedintele Consiliului Judeţean, Francisk Chiriac, înainte de a da citire ordinii de zi. "Aş avea rugămintea să păstrăm un moment de reculegere pentru domnul profesor Romeo Bunea, managerul Şcolii de Arte «Vespasian Lungu»", le-a propus Chiriac membrilor CJ Brăila prezenţi la şedinţă, invitându-i apoi să-i aducă şi un ultim omagiu profesorului. "Din informaţiile pe care le deţin domnul George Romeo Bunea este depus în momentul de faţă în holul instituţiei pe care a condus-o. Cred că va fi acolo până la ora 12:00, după care va fi depus la Biserica Sfântul Nicolae. Am anunţat asta pentru colegii care doresc să îi aducă un ultim omagiu domnului profesor. Dumnezeu să-l ierte!", a declarat sursa citată.

Manager interimar la "Vespasian Lungu"

Tot în cadrul şedinţei ordinare de ieri, consilierii au aprobat desemnarea unui manager interimar la Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Vespasian Lungu. Este vorba despre Cristian Gigi Morozan, care ocupa până nu demult funcţia de expert I în cadrul instituţiei. Acesta va ocupa poziţia de manager interimar al Şcolii Populare de Arte, până la încheierea unui nou contract de management. Proiectul a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi şi aprobat în unanimitate.
Reamintim că George Romeo Bunea, managerul Şcolii Populare de Arte "Vespasian Lungu" a încetat din viaţă pe 29 august, la doar 59 de ani. Acesta va fi înmormântat, astăzi. Slujba va avea loc la Biserica "Sfântul Nicolae", în jurul orei 13.00, iar înmormântarea la Cimitirul "Sfântul Constantin".

 
Categorie articol: 

Comentarii