Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moldovan: Inca nu stiu care este situatia mea

Atacantul Viorel Moldovan a declarat, miercuri, la sosirea in Romania, dupa vacanta de sarbatori, ca inca nu stie care este situatia sa la Poli Timisoara sau daca va evolua din retur la Rapid.
"Am fost plecat in vacanta. Nu stiu ce a fost pe aici si o sa vedem ce se intimpla in urmatoarele zile. Domnul Copos a spus ca voi juca la Rapid din retur? Domnul Copos poate ca stie mai multe decit mine. Inca nu stiu care este situatia mea", a precizat Moldovan.
Fostul international nu s-a declarat surprins de faptul ca presedintele clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, l-a catalogat ca fiind neprofesionist. "Nu m-a surprins. Tot timpul am fost neprofesionist, tot timpul am fost un amator. Daca domnul Iancu a spus asa, poate ca are dreptate. Eu cred ca m-am comportat ca un om profesionist", a subliniat Moldovan.
Viorel Moldovan a precizat si ca nu a discutat cu antrenorul Gheorghe Hagi: "Nu am vorbit cu Hagi, pentru ca am avut telefonul inchis. Am fost total rupt de Romania. Mi-am deschis telefonul de abia la Paris si am primit foarte multe mesaje". Intrebat daca printre mesajele primite s-a numarat si unul din partea presedintelui Marian Iancu, Moldovan a raspuns: "Da. Domnului Iancu ii doresc ceea ce imi doresc si mie. Sper sa realizeze ceea ce si-a propus, sa construiasca o echipa competitiva la Timisoara, care sa se poata bate pentru campionat".
Atacantul a mentionat ca in 2006 planuieste sa petreaca mai mult timp cu familia. "Sunt convins ca voi avea un an mai bun, pentru ca 2005 a fost unul cu destule probleme", a afirmat Moldovan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii