Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Modul pentru colectarea selectivă a deșeurilor, incendiat în cartierul Hipodrom, zona Ascunsa

Un modul pentru colectare selectivă a deșeurilor, amplasat recent de Primăria Brăila în cartierul Hipodrom, zona restaurantului Ascunsa, a fost vandalizat de persoane necunoscute, care i-au dat foc. Așa arată noul punct de colectare din zona Hipodrom - Ascunsa. Au dat foc și s-a topit peretele”, și-a exprimat dezamăgirea un cititor al cotidianului nostru, care ne-a trimis pe adresa redacției o imagine cu modulul vandalizat. 

 

 

Extrem de dezamăgit s-a declarat și primarul Marian Dragomir când a aflat despre acest incident. ”Ne-ar ajuta foarte mult dacă locatarii zonei ne-ar comunica cine este sau cine sunt cei care au făcut așa ceva, pentru ca Poliția Locală să-i poată identifica și amenda, iar Primăria să recupereze de la ei contravaloarea pagubei provocate”, ne-a transmis edilul-șef, adăugând că astfel de gesturi nu vor descuraja Primăria să continue procesul de amplasare a modulelor moderne pentru colectare selectivă în toate cartierele municipiului.

 

 

Până în prezent, au fost distribuite 100 de module, în cartierele Hipodrom, Obor, Viziru și Radu Negru. Acestea au fost achiziționate contra sumei de 1,24 milioane de lei. Primăria intenționează să mai achiziționeze încă 200 de module, pentru a acoperi toate cartierele de blocuri din municipiu.
Categorie articol: 

Comentarii