Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Modificări în traseul autobuzelor ce merg la Gară

De ieri dimineaţă, traseele de autobuz spre Gara CFR au fost modificate. Acum, mijloacele de transport în comun circulă pe rută ocolitoare, din cauză că intersecţia Bulevardului Dorobanţilor cu strada G-ral Eremia Grigorescu a devenit o mare groapă. Acolo ar urma să fie amenajat un cămin pentru reţeaua de apă-canalizare. Deturul este destul de mare, iar călătorii au fost luaţi prin surprindere ieri dimineaţă, când a intrat în vigoare modificarea de traseu, mulţi dintre ei având impresia că au greşit autobuzul. Practic, la plecarea din Gară autobuzele merg spre autogară şi apoi pe strada Apollo până în Griviţa pentru a ieşi din nou în G-ral Eremia Grigorescu, de unde îşi continuă cursa spre centrul oraşului. Acelaşi traseu ocolitor este urmat şi la reîntoarcerea la capătul de linie de la Gară. Practic, autobuzele pe liniile 4 şi 10 nu mai fac staţie în zona Grupul Şcolar Industrial "Anghel Saligny", ci abia aproape de intersecţia cu Bulevardul Independenţei.
"Am fost anunţaţi în pripă cu privire la această modificare generată de lucrările care se derulează în intersecţia cu Bulevardul Dorobanţilor şi a trebuit să reacţionăm imediat, pentru a identifica o rută ocolitoare. Numai că nici intersecţia de la pod la Apollo nu este mai strălucită, iar autobuzele răzbat cu greu porţiunea pe care se lucrează în zona respectivă", ne-a declarat directorul SC "Braicar" SA, Cornel Săndulescu, fără a putea înainta un termen la care circulaţia autobuzelor spre Staţia CFR va reintra în normal: "Pe noi ne anunţă când se apucă de lucrări, dar nu ne spun şi când termină", a încheiat sursa citată. Este posibil, totuşi, ca modificarea de traseu să fie menţinută ceva timp de acum înainte, dat fiind faptul că înlocuirea liniilor de tramvai a ajuns chiar la respectiva intersecţie.
Reamintim că urmare a lucrărilor de reabilitare pe strada Griviţa, Calea Călăraşilor şi Bulevardul Dorobanţilor, traseele de autobuz au fost deviate pentru a ocoli şantierele. În plus, pe traseele de tramvai în zona centrală a oraşului, precum şi pe Bulevardul Dorobanţilor au fost introduse de ceva vreme autobuze, care au înlocuit mijloacele de transport electric.
Categorie articol: 

Comentarii