Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Modelul Iulia Cîrstea: Sunt fete ce se pierd pe drum în această meserie

Românca Iulia Cîrstea, care a pozat pentru Vogue şi debutează în cinema în "Kyra Kyralina", de Dan Piţa, a declarat într-un interviu Mediafax că, de când este model, a învăţat că trebuie să fii serios - "sunt şi fete care se pierd pe drum" -, dar şi că este nevoie să te reprofilezi la un moment dat.
Iulia Cîrstea, care interpretează rolul Chiralinei în lungmetrajul "Kyra Kyralina", ce va intra în cinematografele româneşti pe 5 septembrie, a povestit că a trebuit să meargă la foarte multe castinguri pentru a primi rolul din filmul regizat de Dan Piţa. "(...) Nu am ştiut până în ultimul moment că am luat filmul, am fost extraordinar de stresată, mi-am dorit foarte mult să joc în film şi, când am aflat că o să joc, am luat-o razna", a declarat aceasta.

I-a fost şi teamă

De asemenea, a spus că, după ce a aflat că a primit rolul, i-a fost teamă că nu va fi în stare să ducă "personajul unde trebuie". "Au fost filmate la Castel Film, iarna, frig (râde), am muncit foarte mult, ne-am trezit devreme, foarte frumoasă este imaginea şi mie mi-a plăcut foarte mult şi am stat pe set mult timp, doar aşa să văd ce se întâmplă. Fiind acolo nouă în profesia asta, eu am fost probabil mai entuziasmată decât ceilalţi care asta au făcut", a mai precizat Iulia Cîrstea.
Pe de altă parte, în ceea ce priveşte cariera ei de model, Iulia Cîrstea a povestit despre unul dintre cele mai grele shooting-uri pe care a trebuit să le realizeze. "A fost Italia, la început. şi acum ţin minte şi nu o să pot să uit niciodată shooting-ul respectiv. Era foarte, foarte, foarte frig afară, ţin minte că fotograful îşi cerea geci peste geci, avea două geci pe el, iar eu eram într-o rochiţă prin care se vedea tot, pentru că bineînţeles nu se putea altcumva, şi stăteam pe o ciupercuţă imensă", a spus aceasta.

"Trebuie să fii în locul potrivit, la momentul potrivit"

Despre calităţile pe care trebuie să le aibă un model pentru a ajunge pe coperta unei reviste, aceasta a precizat că nu crede că este ceva calculat. "Trebuie să fii în locul potrivit, la momentul potrivit şi probabil să ştii de ce eşti acolo. Sunt şi fete care se pierd pe drum şi care nu ajung unde ar trebui să ajungă. Dacă eşti serios", a mai completat Cîrstea.
Modelul a mai precizat că i-ar plăcea să urmeze cursuri de actorie, precizând că, "mai nou, se schimbă trendul ăsta cu modelul are o durată mai scurtă". "Nu mai este chiar aşa. Sunt foarte multe fete care sunt în vârstă, sunt foarte multe fete care au ajuns la 30 de ani şi încă fac modelling şi fac la un nivel destul de ridicat, deci nu mai contează de vârstă", a relatat Cîrstea.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii