Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Moda străzii - Brăila 2011"

Zilele acestea, până pe 14 octombrie, se desfăşoară la Brăila concursul de artă fotografică "Moda străzii - Brăila 2011", avându-l drept organizator pe deputatul PDL de Brăila Viorel Balcan, în colaborare cu artistul Gabriel Hennessey.
"Concursul se doreşte o rampă de lansare a tinerilor talentaţi către o carieră în această minunată artă a expresiei fotografice. Colaborarea se doreşte a fi una fructuoasă, atât pentru organizatori, cât şi pentru participanţi, girantul profesionalismului fiind Gabriel Hennessey, consacrat în România ca cel mai bun realizator de editoriale fashion", se arată într-un comunicat de presă.
La concurs se pot înscrie tineri cu vârsta curpinsă intre 13 şi 25 de ani. Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu maxim 10 lucrări, pentru care poartă răspunderea dreptului de autor.
"Sunt consideraţi înscrişi în concurs toţi aceia care trimit fotografiile tematice până cel târziu joi, 13 octombrie, orele 12,00, pe adresa birouparlamentarviorelbalcan@yahoo.com. Fişierul va mai cuprinde şi datele de contact ale participantului", se precizează în comunicat.
Categorie articol: 

Comentarii