Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moarte stupidă

Sfârşit tragic pentru un buzoian de 44 de ani, angajat la un canton din Insula Mică a Brăilei, care aparţinea Administraţiei Naţionale "Apele Române". Bărbatul şi-a găsit sfârşitul după ce a intrat într-un bazin subteran, unde se aflau resturi de combustibil, după cum au stabilit anchetatorii. Cantonul se afla în zona braţului Vâlciu, din localitatea Gropeni, pe malul drept al Dunării.
Evenimentul mortal s-a întâmplat ieri dimineaţă, poliţiştii fiind sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 chiar de fratele celui decedat, care se afla împreună cu el în zona cantonului. George C. din comuna Săruleşti, judeţul Buzău, muncea la cantonul nr. 5 al Apelor Române - Serviciul de Gospodărire a Apelor Brăila şi a intrat să cureţe bazinul în care se afla restul de combustibil, fiind descoperit un strat de 2-3 degete. Gazele acumulate în interior l-au răpus imediat pe bărbatul de 44 de ani. Fratele victimei a dat alarma dar bărbatul nu a mai putut fi salvat, deşi la faţa locului s-a deplasat imediat şi o ambulanţă cu medic. Decedatul a fost scos de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, trupul neînsufleţit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. Poliţiştii şi inspectorii ITM Brăila efectuează cercetări în acest caz de moarte suspectă. "După primirea sesizării, prin sistemul unic de urgenţă 112, la nivelul Poliţiei Municipiului a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului. Poliţiştii împreună cu tehnicianul criminalist au identificat victima şi au derulat activităţile specifice în astfel de cazuri pentru a clarifica împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Anchetatorii urmează să stabilească de la ce combustibil proveneau resturile din bazin şi cine se face vinovat de moartea angajatului de la SGA.
Aceeaşi soartă crudă a avut-o şi un localnic din Tichileşti care s-a înecat în fântână după ce a intrat să o cureţe. În după-amiaza zilei de 30 iulie, la ora 17.30, Cristache M. (52 de ani), a mers la fântâna aflată în curtea casei unui prieten şi s-a apucat să o cureţe. Fântâna avea o adâncime de peste 10 metri iar bărbatul s-ar fi aplecat şi a căzut în interior. După câteva ore, apropiaţii au început să îl caute pe bărbat, însă nu i-au dat de urmă, astfel că s-au gândit la ce era mai rău. El a fost găsit înecat în fântână, trupul neînsufleţit fiind scos de pompieri. În urma necropsiei urmează să se stabilească dacă bărbatul din Tichileşti a murit înecat sau în urma loviturilor suferite, el prezentând escoriaţii la cap şi pe spate. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii