Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moş Crăciun a venit la Maternitate pentru nouă familii din Brăila

bebeluşii sunt perfect sănătoşi

Moş Crăciun a fost mai darnic cu nouă familii din Brăila, făcându-le cel mai frumos cadou din lume. În perioada 24-26 decembrie, la Maternitatea Brăila s-au născut zece copii, respectiv opt fetiţe şi doi băieţei. Astfel, în noaptea de Ajun au venit pe lume doi copii, o fetiţă şi un băiat, iar în ziua de Crăciun alţi doi bebeluşi au adus bucurie în casele părinţilor, fiind vorba de această dată despre două fetiţe. Pe 26 decembrie, alte două brăilence s-au bucurat de o dublă sărbătoare, acestea devenind mămici a două fetiţe.
Potrivit directorului de îngrijiri din cadrul Maternităţii Brăila, Olguţa Ciocan, toţi copiii sunt perfect sănătoşi, cei mai multi dintre ei fiind născuţi pe cale naturală, doar la trei paciente impunându-se operaţie de cezariană, printre care şi unei femei care a născut gemeni.
Potrivit credinţei populare, copiii născuţi în zi sfântă sunt norocoşi, la fel şi mamele care îi aduc pe lume. Se spune că norocul va fi cu atât mai mare cu cât micuţii născuţi de Crăciun vor fi botezaţi cu numele de Cristina, Cristi sau Cristian.

 
Categorie articol: 

Comentarii