Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moş Crăciun a venit cu daruri la fotbaliştii de la Luceafărul Brăila

• Liviu Gheorghe, Mădălin Calu, Ionuţ Gurău şi Mădălin Androne l-au ajutat pe Moşul la evenimentul organizat în sala de sport a Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau”  

 

Ca de obicei, la final de an, Moş Crăciun a venit cu desaga plină la micuţii fotbalişti de la Luceafărul Brăila. Iar evenimentul a fost unul foarte bine pregătit de preşedintele clubului, Laurenţiu Calu deoarece în acest an Luceafărul a împlinit 10 ani de existenţă. Un deceniu în care mulţi copii fascinaţi de perspectiva de a ajunge la o echipă mare din fotbalul românesc au venit să se antreneze la Luceafărul Brăila, iar clubul brăilean a lansat în fotbalul mare fotbalişti precum Florinel Coman, care după o perioadă petrecută la Viitorul Constanţa a ajuns la FCSB, Liviu Gheorghe component al echipei de seniori Dinamo Bucureşti, Mădălin Calu, în prezent legitimat în Liga a II-a la Academica Clinceni, Ionuţ Gurău şi Mădălin Androne componenţi ai echipei Farul Constanţa, iar cu excepţia primului jucător, care suferit o intervenţie chirurgicală, ceilalţi au fost prezenţi la evenimentul organizat în sala de sport a Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau”. Nu au lipsit nici antrenorii care se ocupă de pregătirea celor în jur de 150 de copii, Nicuşor Baldovin, Marius Coman, Alexandru Naghi şi Bogdan Dumitru.

“Mă bucur să văd că familia noastră, cea a clubului Luceafărul Brăila, se măreşte de la an la an. Ca de obieci clubul nostru este vizitat la final de an de Moş Crăciun care le aduce daruri copiilor noştri pentru că au fost cuminţi şi au avut rezultate sportive bune. Am invitat şi câţiva jucători care au plecat de la clubul nostru în fotbalul mare, modele de urmat pe viitor. Clubul Luceafărul Brăila le asigură copiilor talentaţi posibilitatea de a ajunge să joace la echipe mari din România, iar pe lângă parteneriatele cu Viitorul Constanţa, Dinamo Bucureşti şi Universitatea Craioava, de curând am semnat o astfel de înţelegere şi cu FCSB, club care deja este interesat de un jucător de la Luceafărul”, a declarat cu aest prilej Laurenţiu Calu, preşedintele clubului Luceafărul Brăila. 

Fiecare copil şi-a primit cadoul de la Moşul şi s-a fotografiat alături de acesta, cu găndul că peste ani poate va scoate din desaga lui un contract cu o echipă de fotbal profesionistă.

Copii de la Luceafărul au intrat în vacanţă, urmănd a relua antrenamentele în luna ianuarie 2018.
Categorie articol: 

Comentarii