Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moş Crăciun, generos cu jandarmii brăileni în acest an

• Inspectoratul de Jandarmi Judeţean s-a “înnoit” cu 9 autovehicule • un autocamion pentru transportul gardurilor de protecţie este cea mai recentă achiziţie • schema de personal este încărcată în proporţie de circa 94%, după ce au fost încadraţi proaspeţi absolvenţi de Academie şi şcoli de subofiţeri jandarmi

 

Jandarmeria Brăila a întâmpinat sărbătorile de iarnă cu maşini noi. Cea mai recentă achiziţie este un autocamion marca Renault, ce va înlocui vechiul autovehicul folosit la transportul gardurilor de protecţie pentru misiunile specifice. Autocamionul va avea prima sa cursă chiar în noaptea de Revelion. Cu ceva timp mai înainte, în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean au intrat alte 8 autospeciale. Informaţia a fost prezentată de către col. Vasile Moţ, şeful Jandarmeriei Brăila, în cadrul unei conferinţe de presă.

“În acest an, au intrat în dotarea unităţii 5 autospeciale de 8 locuri - microbuze - marca Peugeot Expert, anul trecut a intrat în dotare doar unul de acest fel, 2 autospeciale de capacitate mărită marca Opel Vivaro, un autovehicul de capacitate mărită de 12 locuri marca Opel Movano şi un autocamion marca Renault care nu are 100 de ore de când se găseşte în dotarea unităţii. Din perspectiva celorlalte materiale/mijloace, unitatea are asigurat absolut tot ce este necesar pentru îndeplinirea tuturor misiunilor, atât pe partea de tehnică informatică, cât şi cealaltă parte de bunuri şi servicii”, a declarat inspectorul şef al IJJ Brăila.

În ceea ce priveşte personalul, în acest an ce e pe cale să se încheie au fost încadraţi un ofiţer şi 13 subofiţeri, gradul de ocupare a organigramei fiind de 93,84% în prezent, în trend ascendent faţă de 2018, când gradul era de 92,18%.
Categorie articol: 

Comentarii