Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mixturi asfaltice aruncate în gropi pline de apă

• s-a întâmplat, ieri, pe Str. Roşiori, unde câţiva muncitori ai firmei “Micatis” au fost filmaţi de un brăilean în timp ce o “comiteau” • filmuleţul a fost postat pe o reţea de socializare şi a provocat reacţii vehemente, inclusiv din partea primarului Marian Dragomir • edilul şef a anunţat că şeful “Micatis” i-a confirmat faptul că îi va concedia pe cei responsabili

 

O echipă de muncitori ai firmei “Micatis” patronată de Aurel Gropeneanu, cea care are contract cu Primăria Brăila pentru repararea străzilor de pe raza muncipiului, a umplut, ieri, mai multe gropi situate pe Str. Roşiori, pe tronsonul cuprins între Str. Şcolilor şi Str. Primăverii cu mixtură asfaltică, fără a ţine cont că acestea erau pline de apă. Incidentul a fost filmat de un brăilean şi postat pe o reţea de socializare, stârnind numeroase comentarii acide referitoare la calitatea plombărilor asfaltice executate pe străzile Brăilei. Reporterii noştri au încercat să ia legătura cu patronul firmei “Micatis”, pentru a obţine un punct de vedere, însă acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Se pare însă că Aurel Gropeneanu este decis să ia măsuri dure împotriva celor responsabili. Cel puţin aşa am aflat dintr-o postare făcută pe o reţea de socializare de primarul Marian Dragomir.

 ”Acum câteva minute i-am solicitat proprietarului Micatis SĂ ÎI DEA AFARĂ pe idioţii care puneau frizura asfaltică într-o groapă plină cu apă pe o stradă. Nu mă interesează că este firma lui şi sunt angajaţii lui când afectează imaginea unui oraş prin lucrări în bătaie de joc. Solicit celor de la tehnic şi dirigintelui de şantier să urmărească permanent lucrările şi să nu mai permită astfel de prostii. Normal că nu se plăteşte aşa ceva. Proprietarul Micatis mi-a transmis faptul că respectivii nu au respectat procedura şi normativele şi vor fi daţi afară de la societatea lui pentru a nu se mai întâmpla astfel de evenimente. Le mulţumesc celor care mi-au dat posibilitatea să iau măsuri concrete, a scris primarul Dragomir.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii