Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mititelu: Universitatea Craiova este vinata

"S-a judecat la comisie cazul Craiova-Steaua si cel mai probabil vor suspenda ambele echipe. Craiova este de fiecare data vinata. De fapt, acel regulament ca meciurile sa se joace la peste 150 de kilometri distanta a fost facut mai mult pentru noi. Sa vedem cum va arata un meci Rapid-Timisoara la Craiova si eventual un meci Craiova-Rapid la Bucuresti. Decit sa jucam la Ploiesti sau Brasov, mai bine jucam la ei acasa. Poate asa isi vor da seama cei de la FRF de legile fotbalului romanesc", a afirmat, joi, Mititelu.
La partida Universitatea Craiova - Steaua, scor 0-0, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, suporterii ambelor formatii au aruncat cu petarde si fumigene in incinta suprafetei de joc. Comisia de Disciplina a FRF a decis sa amine pentru data de 24 ianuarie judecarea acestor incidente.
Oficialul craiovean considera ca Universitatea Craiova va fi prima echipa din provincie care va reusi sa cistige urmatorul titlu de campioana nationala. "Mi-aduc bine aminte, noi in 43 de ani de fotbal, 42 am jucat pe prima scena, in timp ce ei (n.r. - UTA, Poli Timisoara, CFR Cluj) au stat mai mult prin esaloanele inferioare sau au facut celebrul A-B-A. Un titlu ti-l asumi in momentul in care il cistigi pe teren. Daca imi aduc bine aminte, Craiova a cistigat ultimele trei titluri ale unei echipe din provincie. Avem tot dreptul sa spunem ca noi sintem campioana provinciei. Bag mina in foc si spun ca tot noi vom fi echipa care va cistiga un nou titlu national. Poate in acest campionat, atit Poli, cit si CFR vor termina deasupra noastra, insa in viitor noi vom decide suprematia pentru ca avem singe de romani adevarati", a spus Mititelu.
Adrian Mititelu s-a aratat incintat ca jucatorii olteni au devenit la fel de optimisti ca si el. "Unii spun chiar de Cupa UEFA din acest sezon. Este bine ca au adoptat acelasi optimism ca si mine, merg pe aceeasi linie cu mine. Sa fim realisti, pina la urma nu jucam cu Bayern sau Manchester United, sint si ei ca si noi, poate au mai multa experienta in acest moment, dar garantez ca in viitorul apropiat, ai nostri vor fi peste multe dintre “vedetele” din acest moment din Romania", a completat oficialul oltean.
Mititelu il considera pe Bornescu cel de al doilea portar ca valoare din tara, dupa Danut Coman, si spune ca Bogdan Lobont nu va mai reveni la forma care l-a consacrat. "Coman este cel mai bun portar din tara pentru ca este in forma. Dupa el este Bornescu. Lobont este un portar bun, dar nu va mai putea reveni la forma care l-a consacrat", a precizat Mititelu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii