Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Misterul care chinuia de zile întregi mass-media românească a fost dezlegat

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, explică, într-o postare pe Facebook, ce făcea în imaginea care a stârnit multe comentarii în utimele zile: "Îmi aranjam sutienul".
"O întrebare frământă minţile multora. Oare ce făcea Udrea în această poză? Răspuns simplu: îmi aranjam sutienul. Asta după ce mă agitasem ore întregi în mulţime, făcând poze, îmbrăţişând oamenii, luând copiii în braţe, aplecându-mă, ridicându-mă ş.a.m.d.", scrie Udrea, pe pagina oficială de Facebook.
Ea adaugă: "Înţeleg că, după nenorcirea tocurilor, mai vine una: cea a sutienului. Încă un motiv pentru care o femeie nu poate fi Preşedinte! Ce noroc pentru contracandidaţii mei bărbaţi!"
Fotografia a fost făcută în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, devenind repede celebră nu numai în România. Tabloidul britanic "Metro" i-a dedicat un articol şi chiar un sondaj cu întrebarea "Ar trebui Elena Udrea să se acopere mai mult?", la care 71% au răspuns NU.
Interesant este faptul că, iniţial, articolul din tabloidul britanic avea un titlu ironic: "Yummy Mummy politician causes outrage by accidentally «flashing» voter ("Mămica apetisantă din politică produce scandal arătându-i sânii unui alegător"). Între timp, titlul a fost schimbat cu unul mai cuminte ("Gafa vestimentară a unui politician generează o dezbatere despre cum trebuie să se îmbrace femeile în politică").

 
Categorie articol: 

Comentarii