Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Misiune economica a Regiunii Veneto Italia

Un grup de oameni de afaceri italieni din Regiunea Veneto a fost prezent ieri in Braila in cadrul unei delegatii la invitatia Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est si a Camerei locale de Comert Industrie si Agricultura. Actiunea face parte din misiunea economica italiana din partea Sistemului formativ al IMM din aceasta regiune in contextul in care mediul de afaceri din regiunea italiana si-a declarat disponibilitatea de a derula proiecte investitionale in Regiunea de Dezvoltare Sud-Est.
Important de mentionat este faptul ca din delegatie fac parte reprezentanti ai unor asociatii profesionale si patronale din segmentul intreprinderilor mici si mijlocii si cooperatie din regiunea Veneto.
Conducerea ADR SE a prezentat in amanunt oamenilor de afaceri oportunitatile investitionale prin prisma accesarii din 2007 a fondurilor structurale puse la dispozitie de comunitatea europeana. Practic, asa cum a explicat dr. Paolo Tosi, din partea delegatiei italiene, mediul de afaceri al regiunii Veneto este interesat de posibilitatea participarii la absorbtia de fonduri structurale care vor finanta programe de interes regional. Tosi a explicat ca a avut deja contacte cu reprezentanti ai comunitatilor din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, nominalizind Tulcea, si ca cel putin pe segmentul turism a fost identificata o serie de potentiale parteneriate pentru exploatarea potentialului Deltei Dunarii.
De la Braila, delegatia de italieni s-a deplasat la Galati, in agenda de lucru a delegatiei economice figurind apoi o vizita si in judetul Vrancea, in localitatea Odobesti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii