Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mirela Timofei si Costin Lipan au cistigat Cupa municipiului Bucuresti, la clasa hobby

Daca in urma cu doua saptamini, la Cupa Brasov, au reusit pentru prima data in cariera lor sportiva sa urce pe treapta a treia a podiumului, in week end-ul trecut perechea Mirela Timofei - Costin Lipan a atins o noua performanta, locul I la Cupa municipiului Bucuresti, la clasa hobby, categoria de virsta 16-35 de ani.
Cei doi reprezentanti ai clubului "Valentina Dance" si-au imbunatatit vizibil coregrafia in ultima perioada sub indrumarea instructoarei Cristina Stolnic, reusind sa bifeze primul lor mare succes intr-o confruntare la care au luat startul 23 de perechi, un rezultat care i-a propulsat in clasa E.
"Este un rezultat deosebit pentru clubul nostru. Pe linga cele patru perechi deja consacrate care acum concureaza cu cei mai valorosi dansatori sportivi din tara si strainatate, Mirela Timofei si Costin Lipan reprezinta surpriza foarte placuta pentru noi. Au foarte multa ambitie, se pregatesc foarte serios si intens si iata ca rezultatele au inceput sa apara. Inca o data se dovedeste ca munca serioasa, constanta, sub indrumare competenta care se desfasoara la clubul Valentina Dance da roade si permite afirmarea a tot mai multe perechi in dansul sportiv romanesc", declara Vasile Dobrila, presedintele clubului "Valentina Dance".
Perechea reprezentativa a gruparii brailene, Valentina Dobrila - Florin Vasiliev, impreuna cu alte trei perechi, Loredana Dinca - George Dinu, Veronica Neculai - Daniel Nechita si Oana Mocanu - Alexandru Grecu, pregatesc ultimele detalii in vederea concursului international "Dance Masters" care va avea loc pe data de 26 martie, la Bucuresti. Ei vor participa la clasa open, alaturi de cele mai puternice perechi din Romania si de invitati din strainatate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii