Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Mirel Radoi este incert pentru meciul cu Dinamo"

Antrenorul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu va putea conta in partida cu Dinamo pe mijlocasul Ovidiu Petre, in timp ce capitanul Mirel Radoi este incert.
"Pe Ovidiu Petre nu pot sa contez la acest joc, dar Radoi a facut antrenamente separat saptamina asta. Azi va incerca cu echipa si vom vedea, dupa discutiile si cu el si cu doctorul, in ce stadiu se afla", a spus Munteanu.
Dorinel Munteanu considera ca partida cu Dinamo este mai importanta pentru Steaua decit pentru el. "In primul rind este foarte important pentru Steaua, este un derbi pe care ni-l dorim sa-l cistigam. S-a vorbit foarte mult pe aceasta tema. Si pentru mine e important, dar mai important este pentru echipa si pentru baietii care vin dupa o perioada mai putin buna. Incercam si vrem sa facem o bucurie tuturor si sa cistigam jocul. Sint convins ca dupa joc, echipa mea se va bucura", a completat Munteanu.
Tehnicianul stelist a mentionat ca jucatorii sai au probleme de incredere. "Am spus de la inceput ca am incredere foarte mare in potentialul lor si asa cum a fost aceasta serie de meciuri necistigate, la fel poate sa vina o serie foarte buna de jocuri cistigate. Ne dorim sa o incepem de miine. Dupa rezultate mai putin bune, increderea lipseste. sint jucatori cu foarte mare experienta in lot, jucatori tineri, dornici de afirmare si se poate trece foarte usor peste aceste rezultate mai putin bune ale echipei. Jocul de miine trebuie abordat cu incredere. Nu cred ca acest meci poate fi decis de un sistem de joc, ci de increderea jucatorilor", a completat Munteanu.
Intrebat ce parere are despre afirmatiile antrenorului dinamovist Mircea Rednic, care declarase ca traieste din amintiri, Dorinel Munteanu a raspuns: "In toata cariera mea de antrenor nu mi-am permis sa jignesc un antrenor. Este parerea dinsului. Sint oameni si oameni. Nu traiesc din amintiri, nu am fost ajutat de nimeni sa obtin rezultatele pe care le-am obtinut si nu cred ca a fost cazul sa vorbeasca asa la adresa mea. Sintem doi antrenori si cred ca ar trebui sa ne respectam indiferent de rivalitatea care este. Nu vreau sa raspund acum acestei provocari, raspunsul va veni din partea echipei mele".
Dorinel Munteanu s-a aratat deranjat de afirmatiile fostului jucator Danut Lupu, care a declarat ca cei doi tehnicieni, Dorinel Munteanu si Mircea Rednic, sint niste strimbi. "Danut Lupu vorbeste cam mult timp in ultima vreme si este cam mult bagat in seama. Nu cred ca e cazul in momentul de fata lui Danut Lupu. Nu l-am vazut de 10 ani, ar trebui sa-si dea in alta parte cu parerea si nu la adresa mea", a conchis Munteanu.
Partida Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, se va disputa simbata, de la ora 21.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii