Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mircea Sandu incearca manipularea oamenilor din fotbal

Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat, luni, ca presedintele FRF, Mircea Sandu, ii suna pe conducatorii cluburilor pentru a nu completa lista cu semnaturile necesare convocarii Adunarii Generale Extraordinare, in care ar urma sa se discute eventuala inlocuire din functie a sefului federatiei.
"Nu o sa plece (n.r. - Mircea Sandu) cind vreau eu, ci cind vrea Adunarea Generala. Capul de tabel e facut, saptamina asta se string semnaturile si se va anunta Comitetul Executiv. Eu duc actiunea pina la capat. Bine, acum ii suna pe toti, manipulari din astea, dar cred ca oamenii nu ii vor mai asculta de data asta. Eu incerc sa imi fac datoria, daca nu il da afara Adunarea Generala, e problema lor. Si daca ramine, d'aia nu mai pot eu!", a spus Becali.
Gigi Becali crede ca vor fi peste 200 de voturi impotriva lui Mircea Sandu. "Cazul “Valiza” s-a terminat, s-a facut si comisia aia (n.r. - Comisia formata din Dumitru Costin si Constantin Anghelache, in urma careia se va decide care dintre cele trei comisii, Disciplina, Apel sau CAF a dat un verdict gresit). Anghelache a spus ca hotarirea e perfect regulamentara, dar vad ca el tot o tine cu cazul “Valiza”. O sa vedem ce va fi la Adunarea Generala, indiferent ce va fi, eu nu am nici o problema cu el, nu este un razboi al meu cu el, eu voi spune Adunarii Generale ce s-a intimplat si cum conduce el. Cred ca o sa fie peste 200 sau poate chiar 250 de voturi impotriva lui", a subliniat Becali.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca exista cel mult cinci la suta sanse sa fie convocata Adunarea Generala Extraordinara pentru a lua in discutie demiterea sa, asa cum doreste finantatorul Stelei, Gigi Becali.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii