Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Miracol în Piteşti pentru o brăileancă: şi-a uitat geanta cu 16.000 de euro într-un restaurant din Argeş, dar a reuşit să îşi recupereze banii

femeia nici măcar nu reclamase incidentul, tocmai pentru că nu a crezut că îi va mai înapoia cineva banii pe care îi adunase pentru cumpărarea unui apartament • o angajată a restaurantului a găsit, însă, geanta cu bani şi s-a dus la Poliţie

 

Noroc chior. O brăileancă a uitat geanta cu o importantă sumă de bani, într-un restaurant din Argeş. Culmea, ea şi-a primit banii înapoi după ce o angajată a localului a dus geanta la poliţie.

Potrivit presei argeşene, miercuri seară, femeia şi-a uitat într-un restaurant din judeţul Argeş geanta în care avea peste 16.000 de euro. După ce geanta a ajuns la Poliţie, anchetatorii au identificat-o pe proprietară şi i-au înapoiat banii. Femeia le-a spus poliţiştilor că strânsese banii pentru a cumpăra un apartament şi că, după ce a uitat geanta în restaurant, nu a anunţat incidentul pentru că nu a crezut că cel care i-a găsit geanta i-o va returna. Potrivit Poliţiei judeţene Argeş, femeia este din Brăila şi trăieşte în Italia. Ea venise din Italia, împreună cu concubinul ei, iar miercuri seară a uitat geanta într-un local din comuna Deduleşti, unde cei doi au oprit pentru scurt timp.

O angajată a restaurantului a găsit geanta de mână uitată de femeie şi, fără a se uita înăuntru, femeia a mers direct cu geanta la Poliţie. Poliţiştii au fost cei care au descoperit în geantă peste 16.000 de euro şi o carte de identitate cu o adresă din Brăila. Poliţiştii argeşeni au luat legătura cu cei brăileni.
Categorie articol: 

Comentarii