Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minune mare, se construieşte un bloc în Brăila!

Am ajuns să se ne frecăm palmele de bucurie pentru că în Brăila urmează să se construiască un bloc. Un amărât de bloc, nu vreo întreprindere care să atragă 1.500-2.000 de locuri de muncă.

Publicaţia Obiectiv - Vocea Brăilei a scris, şi bine a făcut, că în locul unde a fost sediul Antena 1 Brăila urmează să se ridice un bloc.

Asta e bine, înseamnă că există cerere pe piaţă, că nu cred că ar exista vreun investitor privat care să ridice un bloc pe banii lui şi apoi să rămână cu apartamentele nevândute. Dar să nu zicem hop…

După 30 de ani de pesedism, Brăila a ajuns să se mândrească cu faptul că undeva în oraş se va construi un bloc.

În halul ăsta a decăzut economia locală, din moment ce după ani şi ani aproape că suntem în stare să deschidem şampania pentru că am văzut o macara în Brăila. Că se construieşte ceva în oraşul ăsta, din bani privaţi.

În ritmul ăsta, în următorii ani, când o să vedem că vreun locatar îşi renovează balconul o să spunem că l-am apucat pe Dumnezeu de picior. Că uite cât de bine se trăieşte în Brăila din moment ce încă există oameni care îşi permit să îşi renoveze balconul. (Sărăcie Lucie)
Categorie articol: 
taguri: 

Comentarii